Veelgestelde vragen

Hoe koppel ik mijn Mollie betaalaccount aan mijn verenigingspagina?
Om te zorgen dat er speculaaspoppen besteld kunnen worden op jouw eigen verenigingspagina is het van belang om eerst je Mollie-account te koppelen aan je pagina. Om te beginnen log je in op https://vereniging.speculaaspop.nl/ met je inloggegevens. Wanneer je ingelogd bent kom je op je dashboard terecht. Je maakt via de link naar Mollie een Mollie-account aan als je deze nog niet hebt. Na het aanmaken van een Mollie-account klik je in de Mollie-omgeving op de blauwe knop "activeer account". Hier vul je alle velden in en doe je een testbetaling om te controleren of alle instellingen correct zijn. Let op; dat moet van dezelfde rekening afgaan als het rekeningnummer dat je hebt ingevuld! Wanneer de testbetaling gedaan is, zie je in de Mollie-omgeving staan "Betalingen geactiveerd". Je kan nu teruggaan naar https://vereniging.speculaaspop.nl/. Hier moet je nog een belangrijke laatste stap uitvoeren. Klik op je dashboard op "Connect via Mollie", je heb dan de optie om je account te verbinden. Check de ingevulde velden en klik op 'verbinden'. Je bent nu verbonden met Mollie en je kan beginnen met verkopen via je eigen actiepagina!
Moet ik in mijn bestelling rekening houden met een minimale afname?
De minimale afname is 10 dozen per order.
Tot wanneer kan ik uiterlijk mijn bestelling doorgeven?
Bestellen is mogelijk van week 34 tot en met week 46. De leveringen zijn mogelijk tussen week 40 en 48, in overleg.
Wat is de levertijd van een order?
De verwachte levertijd van een order is 10 werkdagen.
Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Het is mogelijk om de bestelling op afspraak af te halen.
Verkopen jullie ook gluten- en/of lactosevrije speculaaspoppen?
Wij verkopen geen gluten- en/of lactosevrije producten. Mocht je een vraag over de samenstelling van een specifiek product hebben, neem dan contact met ons op via info@speculaaspop.nl.
Wat zijn de verzendkosten van een order?
Bij besteding vanaf 50 dozen worden geen verzendkosten in rekening gebracht.Bij bestellingen onder 50 dozen bedragen de bezorgkosten (binnen Nederland) € 35,- per zending.
Wat is de afmeting van de speculaaspop?
De afmeting van de speculaaspop is: 170 x 10 x 410 mm (LxBxH). De afmeting van het speculaaspopdoosje is: 195 x 20 x 494 mm (LxBxH).